Tuesday 26 May 2009

Tirsdag

Saa M-dog paastaar, at jeg hörer "nedtursmusik", men er det min skyld, at i radioen spiller de ting som den her , eller ACHTUNG denneher ACHTUNG(kun hvis man har en kapacitet for pain som en skurk i en tidlig steven seagal film)?
Som kontrapunkt har vi Wham! med Young Guns , hvor George Michael brokker sig over at hans "ven" har forlovet sig(med en kvinde). Det er ok, George, Brooke Shields har det sikkert helt fint med det.

Jeg var saa til eksamen i dag, og bagefter var jeg i centeret hvor jeg mödte N. der var til spinning, og vi aftalte at träne sammen i morgen og jeg blev ogsaa inviteret til at se fodbold i morgen sammen med ham og hans venner, hvilket passer mig ekstremt godt, for jeg var begyndt at overveje hvor mange timer for tidligt jeg skulle väre paa den for at faa plads i nabobaren. Jeg slaar ud paa underarmene, men jeg aner ikke hvad jeg har spist, som jeg er allergisk overfor? Jeg lavede lentejas med garbanzos og porrer og cebollas, og jeg vil hellere leve i uvisheden end risikere at det er noget af det, som fremkalder reaktionen. Det er sikkert det der hvide mercadona bröd!

Jeg er stadig i gang med la celestina, som stille og roligt begynder at tage form som en blanding af carmina burana og commando: Der er one-liners OVERALT.

2 comments:

  1. Very nice(udtalt med tysk accent)- en af dine vidoer er "not available in your country". Jeg går ud fra det er porno. Og den anden...jeg har ikke set den, men har svært ved at tro, at Pereza græder over andet end spildt rødvin. Det er selvfølgelig også trist nok. Mld chanelling Hemmingway, out.

    ReplyDelete
  2. ok- to n'er og et l ovenfor. Mld

    ReplyDelete

Followers